Ветровито и топло

НОВИ САД: Ветровито, али топло за ово доба године уз променљиву облачност са мало сунчаних интервала. Дуваће појачан југоисточни ветар тј. топла варијанта кошаве. Притисак мало изнад нормале. Минимална температура 11, а максимална до 19 степени.
sunce vetar vreme
Фото: pixabay.com

ВОЈВОДИНА: Ветровито, али топло за ово доба године уз променљиву облачност са мало сунчаних интервала. Дуваће појачан југоисточни ветар, а у јужном Банату олујни са ударима до 120 км/х. Притисак око нормале. Минимална температура од 10, а максимална до 20 степени.

СРБИЈА: Ветровито, али топло за ово доба године уз променљиву облачност са мало сунчаних интервала. Дуваће појачан југоисточни ветар у поморављу и подунављу тј. топла варијанта кошаве. У јужном Банату удари олујног ветра до 120 км/х. Притисак око нормале. Минимална температура  6, а максимална 14 степени.

НАРЕДНИ ДАНИ: Почетком идуће седмице мало свежије, али и даље изнад просека за новембар уз променљиву облачност и могућу пролазну слабу кишу.

БИОМЕТЕОРОЛОШКА ПРОГНОЗА: Услед очекиваних биометеоролошких прилика известан опрез се саветује астматичарима и кардиоваскуларним болесницима, а у кошавском подручју земље и особама са осетљивим нервним системом. Могућа је нервоза, несаница и болови у костима и зглобовима. Неопходно је адекватно одевање. У саобраћају се препоручује повећана пажња.

 

EUR/RSD 117.5845
Најновије вести