(ВИДЕО) ОВО ЈЕ НОВИ ТИК ТОК ИЗАЗОВ Погледајте чиме КЛИНЦИ у Београду ГАЂАЈУ ЉУДЕ И ВОЗИЛА

Изгледа као да се деца никада неће уозбиљити и научити колико су ТикТок изазови опасни. И после бројних изазова, као што су претрчавање улице на црвено, искакање пред аутомобилие, насилно отварање врата аутобуса, недавно је био актуелан нови смртоносни изазов у којем деца на бициклима излећу ноћу испред возила у покрету.
b
Фото: Printscreen/Instagram/moj_beo_grad_

Наиме, на друштвеним мрежама се појавио снимак како деца гађају случајне пролазнике и аутобусе јабукама, па не би било чудно да је и ово један од њих, или је, ипак, реч о некултури.

- Била сам у аутобусу на линији број 26 када ме је нешто јако погодило у главу. Аутобус је стао на станици, и само сам видела на поду аутобуса смрскане јабуке. Погодила је јабука још једну жену. Људи који су изашли из аутобуса су видели велику количину јабука које се налазе на коловозу са друге стране. Ово се десило у Драгице Кончар око десет увече. Немамо појма да ли је неко гађао аутобус или се то десило случајно - стоји у објави на Инстаграм профилу moj_beo_grad_.

Овај инцидент прокоментарисао је Дамир Окановић, директор Комитета за безбедност у саобраћају, који тврди да ово прети да постане озбиљан проблем по безбедност свих ученика у саобраћају.

- Озбиљан проблем имамо са клинцима. Преозбиљан. Не крију се уопште, у сред дана, у сред центра града - написао је Окановић на Твитеру.

Испод објаве су одмах уследили коментари осталих корисника који су осудили такво понашање омладине.

- То се врло брзо решава ако се жели… Казна мами и тати да се скида од плате, а он један дан у недељи да иде у ГСП да пере аутобусе - један је од коментара.

Дневник/К1

 

EUR/RSD 117.2071
Најновије вести