Време све топлије

Пред нама је сунчана и топлија субота, с максималном температуром око 30 степени...
selfi, Dnevnik/Radivoj Hadžić
Фото: Dnevnik.rs

НОВИ САД: Сунчано и топлије. Ветар слаб северни и северозападни. Притисак мало изнад нормале. Јутарња температура 16 степени Целзијуса, а максимална дневна око 31.

ВОЈВОДИНА: Сунчано и топлије. Ветар слаб северни и северозападни. Притисак мало изнад нормале. Минимална температура 13, а максимална дневна до 32 степена.

СРБИЈА: Сунчано и још топлије. Ветар слаб северни и северозападни. Притисак мало изнад нормале. Минимална температура 12, а максимална 33 степена на југозападу и југу Србије.

Наредних дана: У недељу и током већег дела идуће седмице сунчано и врућина са дневним температурама мало изнад 35 степени Целзјуса у већини крајева. Ретка појава краткотрајних локалних пљускова је могућа у недељу поподне и крајем дана на западу и северу Србије.

Биометеоролошка прогноза за Србију: Услед очекиваних биометеоролошких прилика особама са срчаним тегобама и повишеним крвним притиском се саветује опрезност, уз придржавање савета лекара и смањење физичких напора. Метеоропатске реакције су могуће у виду главобоље, смањења радне способности и поремећаја сна. Неопходна је примена адекватне заштите од УВ зрачења, као и додатан опрез у саобраћају.

EUR/RSD 117.5751
Најновије вести