Временска пргоноза: Умерено облачно

НОВИ САД: Умерено облачно са сунчаним периодима. Дуваће умерен југоисточни ветар. Притисак испод нормале. Минимална температура 9, а максимална 20 степени.
Vremenska prognoza Foto: dnevnik.rs/meteos.rs
Фото: dnevnik.rs/meteos.rs

ВОЈВОДИНА: Умерено облачно с дужим сунчаним периодима. Дуваће појачан југоисточни ветар, у Банату са ударима до 90 км/х. Притисак испод нормале. Минимална температура 8, а максимална 21 степен.

СРБИЈА: Умерено облачно са дужим сунчаним периодима. Поподне се очекује наоблачење на југу и локални развој облака на западу. У већини предела остаје суво. Дуваће појачан југоисточни ветар у Поморављу и Подунављу, а у осталим крајевима умерен јужни или источни. Притисак испод нормале. Минимална температура 4, а максимална 24 степена.

НАРЕДНИХ ДАНА: У недељу на северу суво са сунчаним интервалима, а у осталим пределима облачно с кишом повремено. Прва три дана идуће седмице мало свежије и преовлађујуће облачно с кишом.

БИОМЕТЕОРОЛОШКА ПРОГНОЗА: Због релативно неповољних биометеоролошких прилика хронично оболелим и осетљивим особама се саветује опрезност, а нарочито астматичарима, срчаним и психичким болесницима. Метеоропатске реакције су могуће у виду поспаности, нервозе и болова у костима и зглобовима. Неопходна је појачана пажња у саобраћају. 

EUR/RSD 117.5900
Најновије вести