ВРЕМЕНСКА ПРОГНОЗА  Јутро хладно, дан сунчан

НОВИ САД: Јутро хладно, а током дана сунчано и пријатно топло. Ветар слаб до умерен северозападни. Притисак око нормале. Минимална температура 10, а максимална 24 степена.
Vremenska prognoza Foto: Dnevnik.rs/meteos.rs
Фото: Временска прогноза Фото: Дневник.рс/метеос.рс

ВОЈВОДИНА: Јутро хладно, а током дана сунчано с мало облака и умерено топло. Температуре су испод просека за јул месец. Ветар  умерен северозападни. Притисак око нормале. Минимална температура 8, а максимална 25 степени.

СРБИЈА: Јутро хладно, а током дана сунчано с мало облака и топло. Температуре су испод просека за јул месец. Ветар умерен северозападни. Притисак око нормале. Минимална температура 7, а максимална 26 степени.

НАРЕДНИХ ДАНА: У петак дужи сунчани периоди уз мало облака и умерено топло време током дана. За викенд нестабилно с повременом кишом и краткотрајним локалним пљусковима. Биће и сунчаних интервала, а у недељу мало свежије него у суботу.

БИОМЕТЕОРОЛОШКА ПРОГНОЗА: Очекују се повољне биометеоролошке прилике за већину хроничних болесника, изузев срчаних којима се саветује известан опрез. Метеоропатске реакције су могуће у виду поремећаја сна и главобоње. Због повећаног УВ зрачења неопходна је адекватна заштита.

EUR/RSD 117.5205
Најновије вести