ЗА НЕВЕРИЦУ Лола из Рашке спречила жену по други пут да скочи под воз

Лола Пузовић из Рашке се по други пут нашла у ситуацији да исту жену одвраћа од идеје да себи одузме живот.
2
Фото: Screenshot/A1tvnet

Пре пет месеци је жена први пут на прузи Краљево-Рашка покушала самоубиство, тада је Лола зауставила воз. Пре неколико дана, догодила се слична ситуација.

„По други пут смо овде, нажалост истим случајем. Жена која је већ једном хтела да изврши самоубиство дошла је пре месец дана испред моје куће. Ја сам косила, нисам је приметила. Пролазник који се нашао ту ме је ухватио за руку и рекао ми да жена иде у правцу воза који се у том тренутку њој приближавао“, рекла је Лола Пузовић за А1.

Она додаје да је након тога пришла жени и убедила је да сиђе са пруге. Увела је у своју кућу, која се налази у непосредној близини, затим је позвала хитну помоћ. Из разговора са њом закључила је да жена има много приватних проблема.

„Нисам је лично познавала, кад сам је загрлила видела сам да је јако намучена жена. Мислим да је психички болесна. Како чујем за годину дана изгубила је оца, мајку и сестру. На њену несрећу муж је оставио са двоје малолетне деце. Нико не ради, сиромаштво је велико“, додала је Лола.

Да подсетимо, вест о трагедији која је пре неколико месеци спречена на прузи Краљево-Рашка, када је машиновођа у последњем тренутку зауставио воз испред младе жене која је себи покушала да одузме живот.

(А1)

EUR/RSD 117.1933
Најновије вести