Захлађење са кишом

НОВИ САД: Наоблачење са кишом и падом температуре. Ветар ујутру слаб  југоисточни, а затим умерен северозападни. Притисак мало испод нормале. Минимална температура 10, а максимална 13 степени.
kisa hladno pixa
Фото: pixabay.com

ВОЈВОДИНА: Захлађење и наоблачење са кишом. Ветар ујутру јужни и југоисточни, а затим у скретању на умерен северозападни. Притисак мало испод нормале. Минимална температура 9, а максимална 17 степени. Увече киша у већини крајева.

СРБИЈА: Наоблачење и захлађење са кишом, најпре на западу и северу Србије. На истоку и југу ће остати суво и топло до поподне, а касније поподне се очекују локални пљускови на том подручју, а температура у паду. Биће обилнијих падавина у другом делу дана. Притисак мало испод нормале. Минимална температура 8, а максимална 23 степена. Увече киша у већини крајева.

НАРЕДНИХ ДАНА: У уторак знатно хладније и киша у већини предела, а дневна температура само мало изнад 10 степени. На високим планинама могућа је суснежица и снег. У среду и четвртак мало топлије уз нову кишу у четвртак и петак.

БИОМЕТЕОРОЛОШКА ПРОГНОЗА: Биометеоролошке прилике утицаће неповољно на хронично оболеле, а најизраженије тегобе могу осетити цереброваскуларни болесници и астматичари. Метеоропате могу осетити нервозу, главобољу и болове у костима и мишићима. Препоручује се адекватно одевање. Учесницима у саобраћају се саветује повећан опрез.

EUR/RSD 117.5819
Најновије вести