"ЗНАМ ДА ЋЕ ЗВУЧАТИ СЕБИЧНО" Жена замолила рођену сестру да јој одведе ћерку у вртић па остала затечена њеним одговором: "Ма је л' се шалиш?"

Једна жена признала је да је доживела потпуну неверицу и разочарење у рођену сестру након што ју је замолила за нешто јако важно - што је њена сестра могла али није учинила.
Фото: Pixabay
Фото: Фото: Pixabay

Жена и мајка из Хрватске која се на друштвеној мрежи "X" потписује као "ЦупОфТеа" испричала је бизарну ситуацију у којој се наводно нашла са својом рођеном сестром онда када ју је замолила да јој причува дете и одведе га у вртић заједно са својом децом. Због сестриног одговора, каже, данима размишља о целој ситуацији.

"Муж отишао на терен седам дана. Од среде нисам имала како са малом у вртић. Пошаљем поруку сестри која живи у истој згради и деца нам иду у исти вртић заједно да ли би они могли да је ујутро возе и покупе из вртића. Да напоменем сестра не ради.

Каже јавиће, мора да разговора са мужем. Да би ми касније написала како су њих двоје разговарали да они то не могу никако да изведу и да они после 16х имају обавезе. Ја долазим у 16:40 с посла.

Ја сад вас питам да ли је вама то нормално? Ја буквално нисам имала избора. И сама зна каква нам је ситуација. Да се разумемо немају никаквих обавеза после 16х него иду и шетају по граду или иду у госте. Буквално могу да причекају тих 40 минута још док ја не дођем", написала је потресена мајка, те објаснила да је истој сестри увек излазила у сусрет.

"Тужно је колико људи немају осећаја"
Њено признање натерало је људе са Балкана да јој се јаве у коментарима и да изнесу своје мишљење, које се свакако поклапало са њеним.

"Ако је ово истина драга моја ти само мислиш да имаш сестру", "Ау ми са комшијама све договарамо ко води и одводи дете у вртић, некада ми ујутру само и покуцају да је поведу са њима", "А је*обе каква сестра", "Ово је баш страшно и ружно", "Звучи себично, али ми овде не можемо да знамо да ли ти иначе пречесто од ње тражиш тако нешто, или ти никад не чиниш нешто за њу. Ако ништа од тога није случај, онда јесте ружно од ње што не жели да ти изађе у сусрет", "Са својима једи и пиј али ништа не ортачи. Непогрешиво", "Ја због моје сестре одем у другу државу. Тако да извини али срам је било", "Тужно је колико људи немају осећаја", "Ма је л' ме зезаш? Па ја бих комшиници учинила а камоли неком свом", писали су јој они.

блиц

EUR/RSD 117.1277
Најновије вести