Хрватски такси превозник "Камео" од априла и у Београду

БЕОГРАД: Хрватски такси превозник "Камео" (Цаммео) долази у априлу у Србију, пише портал Франчисинг. 
1
Фото: Youtube Printscreen

Како наводи тај портал, партнери компаније Камео биће искључиво самостални предузетници са такси лиценцом са којима ће бити склопљени франшизни уговори а разлог за то је, како објашњавају, то што је Београд ограничио број такси возила.

У компанији Камео су навели да као и сви који имају њихову франшизу, и у Београду ће моћи да рачунају на њихову техничку подршку, организовање кол-центра и продају услуге.

Такође, пише портал, компанија обезбеђује и финансира набавку нових возила, а додају да ће заузврат задржавати одређени проценат од пословања примаоца франшизе.

"Давалац франшизе обезбеђује и модеран софтверски систем заснован на ГПРС технологији, Таџи Навигатор, који олакшава комуникацију између кол-центра, таксисте и корисника услуге", објашњавају у компанији, а преноси портал.

Они који буду имали франшизу ове компаније, проћи ће и кроз обуку, похађајући "Такси академију", односно, образовни програм који организује и у потпуности финансира ова компанија, пише портал.

Камео је своју франшизну мрежу до сада развијао у Хрватској и Словенији, где је већ присутан у 30 градова, а пословање је та компанија започела 2006. године у Ријеци. 
 

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести