"Још стижу новозаражени као последице протеста"

БЕОГРАД: Још увек имамо последице протеста, када је реч о броју новозаражених, каже министар здравља Златибор Лончар.
protesti
Фото: ANDRIJA VUKELIĆ

"Надао сам се да ће се до данас заврштити са пријављивањем људи који су у анкетама наводи да су били на протестима. Нажалост, још долазе ти људи, односно они који су били у контакту са њима, то још није завршено", рекао је Лончар данас на прес конференцији уз обећање да ће јавност о њиховом броју бити саопштена.

Он јетако одговорио на констатацију новинара да је у петак рекао да ће саопштити број пацијената који су ковид позитивни, а који су у анкетама код епидемиолога означили да су били на протестима или су чланови породице оних који су били на протестима

"Можда сам се ја превише надао, али није се завршило. Још увек имамо последице протеста, нажалост, а то је нешто што смо можда могли да спречимо", додао је Лончар.

Славиша
20.07.2020 • 16:50
Врагу брига,што би наш народ рекао.Струка и министарство су урадили своје,апеловали,позивали на уздржаност од протеста,а народ упоран.Важно да се они гледају на приватном ју тубе каналу,па кад хоће нека изволе.
Vlada
20.07.2020 • 18:33
Ne stizu sa protesta nego kasne rezultati sa izbora...a od izbora se rasirilo i sve krenulo naopako. Zato ce cim se ovo smiri malo opet na ulicu i staro i mlado.
EUR/RSD 117.5803
Најновије вести