Microsoft, Nordeus и Levi9 најбољи ИТ послодавци у Србији

БЕОГРАД: Истраживање сајта за запошљавање ИТ кандидата "HelloWorld.rs" показало је да су најбољи послодавци у Србији ИТ компаније Microsoft, Nordeus и Levi9.
kompjuteri
Фото: pixabay.com

Ове три компаније издвојене су као лидери у индустрији, пружајући изузетно позитивно искуство својим запосленима и постављајући високе стандарде међу ИТ послодавцима.

"Истраживање је спроведено применом Talent X методологије, која се заснива на теорији да се искуство које компанија креира у јавности или код својих запослених формира на основу шест атрибута активности: искуство рада у компанији, култура унутар компаније, понашање лидера, одлике посла, могућности за развој каријере и награђивање", објављено је на сајту.

Како објашњавају, ово истраживање спроводи се од 2019, а ове године је учествовало више од 2.170 ИТ испитаника из целе Србије, чиме је створена репрезентативна слика о тренутном стању у ИТ индустрији.

Они подсећају да је поред три најбоље рангиране компаније, у најбољих десет ИТ послодаваца у Србији за 2023. годину такође и Vega IT, Ubisoft, Symphony, HTEC Group, HOOLOOVOO, Endava и COMTRADE.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести