Чадеж: Вакцинација, ако желите да сачувате посао и фирме

БЕОГРАД: Без економије, нема плата, без плата нема ни нормалног живота, дакле уколико желите да сачувате посао, и желите да сачувате ваше фирме, што пре окончајте процеш имунизације, поручио је председник Привредне коморе Србије Марко Чадеж који је поводом акције вакцинације запослених боравио у Галеници.
  Predsednik Privredne komore Srbije Marko Čadež  Foto:Tanjug/video
Фото: Танјуг/видео

Важно је видети данас да и Галеника приводи крају вакцинацију својих запослених и показује да је одговорна компанија, која не само да брине о својим запосленима него и о својој будућности, рекао је Чадеж и поручио и осталим људима који воде компаније, да што пре приведу крају имунизацију својих запослених јер самим тим чувају економију Србије.

Он је оценио да је Галеника компанија која је показала да може не само да преживи тежак период, него и са новим власницима и добро водство постане поново регионални лидер број 1 када је фармацеутска индустрија у питању.

Чадеж је истакао да је вакцинација неопходна како би наставили да живимо и вратили живот пре свега, као и издржали утакмице које су пред нама које нису лаке.

Очекују нас нова и велика тржишта, нове борбе, и без овог корака првог а то је вакцинација, тешко да можемо ову утакмицу уопште да играмо, поручио је он.

Извршни директор за људске ресурсе Галеника а.д. Јелена Паројчић нагласила је да су приоритети те компаније безбедност и здравље запослених, као и стабилност у производњи и ланцу снабедевања лековима и производима.

Данашња вакцинација запосених је само један у низу превентивних активности које је Галеника предузела у борби против пандемије и омогућавању безбедних услова за пословање и производњу, рекла је она и додала да је данашњом акцијом већ 75 процената запосених у Галеници је вакцинисано.

За подршку вакцинацији у фабричкој амбуланти она се захвалила земунској општини и дому здравља као и ПКС-у.

Као компанија посвећени смо даљем расту и развоју са квалитетом као основом што је важно за све кориснике наших производа у Србији и региону, рекла је она и поручила да Галеника остаје бескопромисно посвећена другима и верна здрављу.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести