ЕВО КО ЋЕ ОД ПЕНЗИОНЕРА У БАЊУ објављена КОНАЧНА ЛИСТА ПОГЛЕДАЈТЕ ГДЕ СЕ МОЖЕТЕ РАСПИТАТИ

БЕОГРАД: На огласним таблама Савеза пензионера Србије и Удружења пензионера Србије "Независност" као и огласним таблама свих организационих јединица Фонда за пензијско и инвалидско осигирање (ПИО) објављена је коначна ранг-листа пензионера који су остварили право на бесплатну рехабилитацију у бањама Србије, објавио је Фонд ПИО.
1
Фото: Fond PIO/printskrin

За опоравак се пријавило око 60.000 корисника, а право на десетодневни опоравак у бањи остварило је 22.089 пензионера, при чему је су у овај број укључени и пратиоци за кориснике неге и помоћи другог лица, односно за кориснике којима је неопходна пратња током рехабилитације.

Након објављивања коначне ранг-листе следи склапање уговора између Фонда ПИО и рехабилитационих центара, а Фонд ће упутити обавештења корисницима који су остварили право, са информацијом за коју бању су опредељени и које терапијске услуге, односно физикалне процедуре ће добити у бањи.

Истовремено, Фонд доставља спискове пензионера рехабилитационим центрима и за очекивати је да већ крајем марта из бања почну да позивају прве пензионере на рехабилитацију.

О свему се можете распитати ОВДЕ

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести