ФЦА: Наставља се велика кампања "Фиат Рестарт"

БЕОГРАД: Због великог одзива грађана компанија ФЦА Србија наставља кампању Фиат Рестарт којом су омогућене економске погодности за куповину новог возила при рециклирању аутомобила и замене старог за ново Фиат возило, саопштено је данас.

ФЦА Србија је током претходних месец дана грађанима Србије омогућила погодности и остварила сјајне резултате, оценио је комерцијални директор Игор Шево.

"Резултати су стварно сјајни, у протеклих месец дана имамо пораст продаје модела Фиат 500Л за скоро 40 одсто, а због додатног интересовања купаца, решили смо да продужимо нашу комерцијалну акцију", изјавио је он.

Акција Фиат Рестарт даје могућност да свако ко купи домаћи Фиат 500Л који се производи у Крагујевцу, уз рециклирање старог или заменом половног аутомобила добије попуст и од 2.200 евра.

Фиат Рестарт акција је део континуиране активности ка подизању свести о очувању животне средине кроз рециклажу старих аутомобила.

ФЦА Србија оцењује да су грађани покази да су заинтересовани за замену старог аутомобила новим.

Наводи се да је ФЦА Србија од почетка овог вида продаје пре више година до данас успела да допринесе рециклажи више од 14.000 возила.

Из ове компаније процењују да је потенцијал много већи јер следеће године на снагу ступају нове строже мере које се тичу издувних гасова.

Посебна понуда током акције није ограничена само на бренд Фиат већ су доступни и остали моделе ФЦА Групе.

"Замена по принципу “старо за ново” могућа је, поред бренда Фиат и за Фиат Professional, Jeep као и Алфа Ромео моделе", наводи се у саопштењу ФЦА Србија.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести