Обновљена производња БИП пива

БЕОГРАД: Производња БИП пива поново је обновљена, након што је компанија М6-Еден започела партнерство са Београдском индустријом пива, саопштено је из те београдске пиваре. 
pivo
Фото: pixabay.com

Посебну пажњу смо посветили контроли квалитета свих сегмената производње, каже Александар Поповски, директор М6-Еден Србија, и додаје да ће у сарадњи са партнерима БИП пиво бити поново доступно на већем делу тржишта у Србији, а до краја ове године и на тржиштима у региону на којима се продавало пре више од четврт века.

БИП пиво је, како се наводи, задржало препознатљиву етикету и својства.

Свесни смо да БИП пиво није обичан бренд и да представља симбол једног друштва и времена којег се многи радо сећају и наша је жеља да тај осећај и емоцију поново оживимо и вратимо овом пиву позицију и значај какве заслужује, наводи Поповски.

Компанија М6 је до сада реализовала неколико ревитализација великих компанија у региону у сектору производње пића, укључујући Пивару Скопје и винарију Тиквеш.

Slaviša
17.07.2017 • 16:48
Nikada mi neće biti jasno,zašto se ne obnovi proizvidnja svega u ovoj zemlji,sto je nekada davalo dobre rezultate i dobar profit?Po svim zapadnim zemljama i dan danas postoje kompanije,koje su u vlasništvu države,a kod nas se ustalila ta prokleta politika,daj sve sto se moze prodati,da se proda.Znam neko će reći,pa to od nas traži Evropa,pa jeste,ali nas je zapad zato i rasturio,da bih se oni dočepali jeftine radne snage,našu proizvodnju da unište,da bih nam mogli prodavati njihov škart.Sve što se može vratiti,a može skoro sve,treba staviti pod državnu "šapu",svidelo se nekome ili ne,jedino tako možemo napred.
EUR/RSD 117.5851
Најновије вести