Почиње национални конкурс Поште Србије за предузетнице

БЕОГРАД: Пошта Србије сутра покреће први национални наградни конкурс "100 успешних пословних жена", под слоганом Најбоље тек долази, чиме се придружила иницијативи и плановима Владе Србије за подршку женском предузетништву и унапређењу положаја жена на тржишту рада.
p
Фото: Promo/Pošta Srbije

Пошта је конкурс наменила предузетницама или оснивачима и законским заступницама малих предузећа са територије целе Србије, са циљем да помогне оснаживање и промоцију женског предузетништва кроз афирмацију бизниса чије су власнице жене, као и њихову већу конкурентност и боље позиционирање на националном тржишту роба и услуга.

Наградни конкурс траје до 8. априла, а критеријуми за оцењивање су, између осталог, награде у области пословања или стваралаштва, друштвено-одговорне активности и успешност презентованих пословних активности или пословне идеје.

Пријаве ће оцењивати стручна комисија, а проглашење победница конкурса биће организовано крајем априла.

За 100 кандидаткиња чије пријаве буду најболке оцењене, Пошта ће обезбедити националну видљивост њиховог пословања кроз бесплатан огласни простор у више од 1.500 пошта широм Србије у виду представљања у брошури која ће бити доступна без накнаде корисницима поштанских услуга, као и у онлајн брошури, на мониторима у поштама, и на корпоративном сајту и званичним профилима Поште на Инстаграму, Фејсбуку и Линкедину.

Детаљне информације о условима конкурса и начину пријаве достпне су на интернет адреси http://preduzetnice.posta.rs, а за додатна питања на располагању је имејл адреса konkurspreduzetnice@posta.rs.

EUR/RSD 117.1420
Најновије вести