Прво извлачење награда у "Узми рачун и победи" у суботу

БЕОГРАД: Прво извлачење награда у игри "Узми рачун и победи" је у суботу, 3. марта, а међу 33 награде је и стан у Београду и 20 аутомобила "фијат 500 Л".
racun, tanjug arhiva
Фото: Tanjug (Tanja Valić), arhiva

У првом извлачењу су коверте са фискалним рачунима или слиповима послате до петка, а у Пошти процењују да ће их до тада бити више од два милиона, јавила је РТС.Грађани радије предају коверте на шалтеру него што их убацују у поштанско сандуче, а последњих дана све је више посла и за раднике Дистрибутивног центра поште, који ноћу преузимају и складиште коверте.

"Претходних ноћи смо имали својеврстан рекорд - 245.000 пошиљака је пристигло у току једне ноћи, што је укупно до данашњег дана, односно до јутрос 1.410.000 укупно пристиглих коверата", рекао је директор сектора услуга "Пошта Србије" Горан Ђерић.

"Увек је незахвално прогнозирати али уверен сам да ће та цифра премашити два милиона", рекао је Ђерић. У наградној игри прошле године учествовало је 40 одсто грађана, судећи по овогодишњем старту, надлежни очекују и већи одзив.

"Сада извлачимо један стан у Београду, 12 возила и 20 робних ваучера", рекао је Вукашин Гроздић из Кабинета председнице владе. "Све коверте које не буду извучене у овом кругу пребацују се у наредни, тако да грађани који шаљу раније коверте имају веће шансе за добитком", додао је Гроздић. 

После суботњег извлачења, током марта следе још три.

Укупан фонд награда је пет станова, 50 аутомобила и 80 ваучера за куповину робних награда у вредности до 120.000 динара.Надлежни најављују и да ће наградни фонд за друго коло игре у априлу, бити већи, навела је РТС.

EUR/RSD 117.1661
Најновије вести