Путеви Србије: Радови у близини петље Фекетић

БЕОГРАД: Путеви Србије су саопштили да се данас радови изводе на деоницама ауто-пута Е-75 као и на више других путева, а да на наплатним станицама аутопутева овог јутра нема задржавања возила.
п
Фото: Youtube Printscreen

На делу ауто-пута Е-75, од петље Појате до петље Ражањ, а у смеру ка Нишу, до 17. јуна свакодневно од 7 до 17 сати обављаће се радови на санацији коловоза.

У зони радова за саобраћај затворена десна коловозна трака, смер Београд - Ниш, а саобраћај се одвија левом коловозном траком.

На деоници ауто-пута Е-75, од Суботице до Новог Сада, смер ка Новом Саду, у близини петље Фекетић, у току су радови на санацији коловоза који ће трајати до 25. маја.

Саобраћај из правца Суботице ка Новом Саду преусмерен у претицајну саобраћајну траку смера Нови Сад - Суботица.

На ауто-путу Е-75, између петљи Нови Бановци и Нова Пазова до 1. јуна обављаће се радови на рехабилитацији коловозне конструкције.

Због радова је затворена лева коловозна трака, а саобраћај је преусмерен у десну траку.

На путу Берановац-Гоч, код места Јовац од 22. До 25. маја, током дана од 7 до 19 сати, биће обустава саобраћаја због радова на асфалтирању пута, а алтернативни путни правац је Гоч-Врњачка Бања.

Код улаза у Бачки Јарак, на путу Нови Сад - Бачки Јарак до 25. маја изводе се радови на поправци коловоза на саобраћајном прикључку.

Радови се обављају од саобраћајем, уз ограничење брзине на 30 км/х.

На путу Јошаничка Бања - Копаоник до 31. маја на снази обустава саобраћаја због радова.

Алтернативни путни правац за Копаоник је Биљановац - Рашка - Рудница - Копоник, као И Крушевац - Брус - Брзеће - Копаоник.

Путеви Србије саопштавају да на наплатним станицама на аутопутевима у Републици Србији нема задржавања возила.

Према информацији Управе граничне полиције теретна моторна возила јутрос су на граничном прелазу Батровци на излазу из земље чекала пет сати, на Хоргошу и Келебији три сата, а на граничном прелазу Шид четири сата.

EUR/RSD 117.1484
Најновије вести