Рајанер: Од новембра авио-линија из Ниша до Малте

ДАБЛИН: Ирска нискотарифна авио-компанија Рајанер званично је објавила увођење авио-линије из Ниша до Малте, која ће бити успостављена од новембра.
nis
Фото: Youtube Printscreen

Летови на овој релацији реализоваће се два пута недељно, у оквиру Рајанеровог проширеног зимског реда летења 2019 у Нишу, наводи се у саопштењу компаније достављеном Танјугу.

Да би прославио увођење нове руте, Рајанер је покренуо кампању продаје авио-карата по цени од 12,99 евра за путовања до краја новембра, ако путници резервишу полазак до суботе (17. августа) на сајту Рајанера.

Путници из Ниша тренутно могу да до марта 2020. године резервишу карту за путовања на пет рута из зимског реда летења Рајанера из Ниша - до аеродрома Берлин Шенефелд, Братиславе, Малте, Милана и Стокхолма.

"Рајанер, као водећа европска компанија, са задовољством наставља своје ширење у централној и источној Европи покретањем нове руте из Ниша до Малте два пута недељно, која почиње у новембру као део нашег проширеног зимског реда летења за 2019. годину", изјавио је Дејвид О"Брајан из Рајанера.

 

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести