Универекспорт: Позив за наградну игру је лажан

Ових дана се на интернету и друштвеним мрежама појавило обавештење о могућности учествовања у наградној игри, које наводно стоји испред имена компаније „Универекспорт”, упозоравају из те компаније, наглашавајући да је обавештење лажно.
univerexport logo, Ilustracija
Фото: Илустрација

Тим обавештењем позивају се учесници да попуне анкету и уплате одговарајући износ путем СМС поруке, чиме наводно учествују у такозваној наградној игри у којој се добија купон у износу од 25.000 динара, а линк води на лажну интернет адресу: http://univerexport.com/.

Из „Универекспорта” поручују да та компанија не стоји иза те наградне игре која кружи интернетом и друштвеним мрежама и да „стога не преузима одговорност за евентуалне последице које могу проистећи из попуњавања ове и сличних

анкета”. Указују и на то да је адреса Универекспорта www.univerexport.rs и да су једино информације које се пласирају путем те званичне странице валидне. Званични налог компаније на „Фејсбуку” је www.facebook.com/Univerexport/, а свака злоупотреба „Универекспорт” бренда подлеже казненој одговорности и на такав начин ће бити третирана, истичу из те компаније.

Д. Мл.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести