ВЛАСНИК СТЕ  ОВА 3 СТАРА МОДЕЛА ВОЗИЛА?  Могли бисте ДЕБЕЛО ДА ЗАРАДИТЕ

Мет Ричардсон који води Јутјуб канал Furious Driving, поделио је своја размишљања о томе који би половни аутомобили ускоро требало да постану колекционарски примерци, па би им у наредним годинама вредност могла значајно порасти.
1
Фото: Pixabay, ilustracija

Ричардсон наводи да је реч о одличним малим аутомобилима који су се производили од 1999. до 2005. године.

- Сјајни су. Задатак је био направити мали, а не јефтини Ауди, који би изгледао врхунски. Оно што волим код њега је то што је био знак паметног дизајна, као и померања граница када је реч о производној техници, а дизајниран је да буде невероватно лаган и делотворан - каже Ричардсон.

Ричардсон препоручује, управо, Ауди А2, најмањи модел који је марка производила током касних 90-их и раних 2000-их, наводећи да би то возило требало да буде први будући класик. Ако размишљате о куповини овог аутомобила, требало би то учинити што пре, јер му је већ сада цена порасла на око 5.870 евра.

Фото: Pixabay, ilustracija

Мет сматра да би возачи који купе Форд Ка могли лепо да зараде на њему у надолазећим годинама. Додаје да је у питању мали ауто ког је јефтино возити, али за воланом ћете имати невероватан осећај и управо је та комбинација оно што га чини фантастичним возилом.

Фото: Adam C Vauxvord

Они који размишљају о куповини Фијат мултипла не би требало да их обесхрабри ружан изглед возила, Ричардсон додаје да би овај примерак ускоро могао да постане колеционарски.

Фото: Rudolf Stricker, slobodna upotreba

- Звучим мало контроверзно и ово ће можда бити непопуларна одлука за неке, али мислим да је ово дефинитивно будући класик, јер је тако другачији и иконичан - рекао је Ричардсон, додајући да је овај модел који се производио од 1998. до 2004. био заиста ружан. - Међутим, то је храбар дизајн, а храбар дизајн ствара успомене - навео је, истичући да ће овај модел сви запамтити.

Дневник, Курир

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести