Врњачка Бања окупља правнике и економисте у септембру

Ако мислите да је септембар месец када треба у потпуности да се посветите послу, јер сте довољно уживали током лета, грешите.
д
Фото: Промо

Грижа савести није довољно добар мотив да себе казните и ускратите ситна задовољства. Средина септембра је идеалан период да се упустите у авантуру и да спојите посао и задовољство.

Ваш професионални напредак може достићи пун потенцијал, ако после напорног дана прошетате једном од најлепших променада у Србији, шеталиштем у Врњачкој Бањи.

4 дана едукације на оваквом месту је пун погодак да унапредите своје пословне вештине, а уз то дружићете се са колегама из струке.

У свој календар заокружите 17-20. септембар, јер тада је највећи скуп правника и економиста у земљи.

Било да радите у приватном или јавном сектору, у сваком послу је неопходна едукација и константно усавршавање. У сусрет свим вашим професионалним потребама, компанија Параграф традиционално организује вишедневно саветовање на коме ћемо разговарати о најактуелнијим темама у вези са законодавним новинама и применом прописа у пракси.

Избор предавача ове године је заиста фантастичан. Поред наших сјајних уредника, које сте добро упознали читајући наше стручне часописе, у панелима на различите теме, говориће и представници министарстава али и осталих релевантних институција.

Током 4 дана саветовања имаћете прилику да присуствујете предавањима на различите теме, од којих издвајамо за приватни сектор: актуелности из области ПДВ и е-Фактурисања, нови Закон о безбедности и здрављу на раду, трошкови кривичног поступка и електронска регистрација у Агенцији за привредне регистре.

За колеге из јавног сектора припремили смо актуелне теме из области радних односа и личних примања код корисника јавних средстава, обавезе установа образовања и васпитања за рад на почетку школске

2023/2024. године, буџетско рачуноводство, контрола и ревизија јавних средстава. А ту је и незаобилазна тема о спровођењу поступака јавних набавки и извршавање закључених уговора.

За комплетан угођај и чист хедонизам побринуће се хотел Zepter ★★★★.

На централном делу шеталишта у Врњачкој Бањи, овај архитектонски бисер је спој традиције и модерног. Изграђен 1920. године представља историјски споменик овог места. Нови део хотела располаже са луксузним собама, СПА центром са базеном, конгресном салом, прелепом баштом и 2 ресторана.

 

За потпуни ужитак припремили смо вам:

 коктел добродошлице

 свечану вечеру уз музички програм и неограничено пиће

 тематско вече уз акустични бенд

 коришћење теретане, Спа и Њеллнеш центра у хотелу „Zepter“;

 посета манастиру Жича

 ваучер за ванпансионску потрошњу

 освежење у паузама предавања

 

И најважнија информација: Пријавом до 1. септембра 2023. остварујете значајне уштеде, а сваки трећи учесник остварује бесплатну котизацију за стручни део.

Више информација сазнајте на линку ОВДЕ.

Видимо се у Врњачкој Бањи.

(Маркетиншки текст)

EUR/RSD 117.1119
Најновије вести