ДИРЕКТНА БАНКА Кредит до четири милиона динара, а отплата на 95 рата

– Главни приоритет Директне банке представља отворена и директна комуникација с корисницима да бисмо били у могућности да им понудимо што ефикаснија банкарска решења уз једноставне процедуре и увек доступну услугу – рекла је за „Дневник” шефица експозитуре те банке у Новом Саду Андреа Пејић.
Poslovnica Direktne banke Foto: promo
Фото: Пословница Директне банке Фото: промо

– Пажљиво ослушкујући потребе корисника и трудећи се да увек пружимо додатну вредност, до 21. децембра ове године обезбедили смо специјалне услове, односно нижу каматну стопу за динарске готовинске кредите и оне за рефинансирање за запослена лица, с роком отпладе до 95 месеци.

Позајмица те врсте, указује наша саговорница, представља прави избор за све грађане којима су потребне додатне паре као подршка тренутном буџету или за покривање постојећих обавеза.

– Ти кредити одобравају се у максималном износу од четири милиона динара, без трошкова одржавања кредита, као и без депозита и учешћа. Одговор на захтев корисници могу добити већ у року од једног радног дана – истиче Андреа Пејић.

Специјални услови у Директној банци за поменуте кредите важе и за пензионере с укљученим животним осигурањем. Кредити за пензионере се одобравају у максималном износу до 1,2 милион динара, такође без трошкова за одржавање кредита, без депозита и учешћа и уз могућност одобрења за само један дан.

– Сви заинтересовани више информација могу наћи на сајту Директне банке, као и уколико посете било коју нашу експозитуру широм Србије. Колеге и ја смо на располагању за све врсте консултација и савета. Ту смо да слушамо, разумемо и препоручимо најадекватније решење јер разумемо финансије, али разумемо и стварни живот и потребе које се крију иза сваког захтева – закључује Андреа Пејић.

Љ. Малешевић

 

 

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести