НАЂИТЕ ПРВИ ПОСAО МЕЂУ ОБЛАЦИМА, ЕР СРБИЈА ОТВАРА СВОЈА ВРАТА Могућност да се запосли 55 младих у оквиру програма „Моја прва плата”, а ЕВО и на којим позицијама

Ер Србија ће по четврти пут заредом бити учесник програма Владе Републике Србије „Моја прва плата“ и тако још једном пружити могућност незапосленим младим људима да прво радно искуство стекну у националној авио-компанији. Кандидати заинтересовани за рад у Ер Србији на конкурс се могу пријавити до 6. децембра 2023. године, на званичном веб-сајту програма „Моја прва плата”, саопштено је из националног авио-превозника.
Er Srbija Promo
Фото: Ер Србија промо

„Ер Србија и ове године отвара врата незапосленим младим људима до 30 година старости, са средњим и високим образовањем, који желе да образовањем стечена знања унапреде кроз праксу у нашој компанији. Током девет месеци, колико траје програм 'Моја прва плата', млади ће имати прилику да развијају своје стручне компетенције и кроз свакодневни рад са нашим колегама, стручњацима у различитим областима, стекну додатне вештине драгоцене за каријерно напредовање. Онима који желе да прво радно искуство стекну управо у српској националној авио-компанији на располагању је 55 позиција у различитим секторима, на којима планирамо да ангажујемо 85 кандидата. Ер Србија је кроз претходна три циклуса програма обезбедила стручну праксу за 71 кандидата, а њих 30 је након завршетка програма добило и запослење у нашој компанији. Очекујемо велико интересовање и током актуелног, четвртог циклуса програма „Моја прва плата“ и већ средином децембра нове младе колегинице и колеге у Ер Србији,“ рекла је Милица Нетковић, директорка људских ресурса Ер Србије.

Учесници програма „Моја прва плата“ ће током периода од девет месеци имати прилику да стичу радно искуство у следећим организационим целинама Ер Србије: Правни послови, Корпоративни послови, Обезбеђивање, Униформе, Гориво, Управљање објектима, Набавка, Техника, Земаљско опслуживање, Летачка оператива, Оперативни центар, Crew Planning&Control, Тренинг, Cabin Crew Operations, Безбедност и усклађеност, Финансије, Информационе технологије, Управљање приходима, Маркетинг, Пословнице и корисничка подршка, Продаја, Е-commerce, Карго и Људски ресурси.

Програм спроводи Национална служба за запошљавање уз подршку Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Министарства финансија, Министарства омладине и спорта, Канцеларије за информационе технологије и електронску управу и Привредне коморе Србије.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести