Партнерство Adria Media Group и Wireless media Sistem

БЕОГРАД: Водећа регионална медијска компанија Adria Media Group и Mondo Inc, део технолошке компаније Wireless media Sisstem, у сарадњи са инвестиционом компанијом Рода група, оствариле су стратешко партнерство.
adria media group
Фото: Adria Media Group

Како је саопштила редакција "Курира", који је у власништву Адриа Медиа Групе, партнерство двеју компанија створиће једину медијско технолошку платформу на простору југоисточне Европе.

Тиме ће се, како се додаје, употпунити присуство Адриа Медиа Групе на тржиштима БиХ и Црне Горе, где је Wireless media Sistem већ годинама присутан.

Лидерска позиција Адриа Медиа Групе у сегментима дневних новина, дигиталних медиа и магазинских издања од сада је оснажена технологијом као базом за развој телевизијског садржаја, наводи се у саопштењу.

Председник Рода Групе Александар Родић, како је саопштено, истиче да Адриа Медиа Група, као водећа медијска компанија на простору западног Балкана, успешно наставља своју визију развоја и отвара нову фазу развоја, трансформацијом Адриа Медиа Групе у медијско-технолошку компанију.

Председник и ЦЕО Адриа медиа групе Игор Жежељ наводи да Mondo Inc, део водеће технолошке компаније Wireless media на подручју западног Балкана, "са вишегодишњим присуством у медијској индустрији кроз развој напредних решења за значајне клијенте, попут United group и Телекома Србије, Адриа Медиа Групи доноси нови технолошки талас". 

Према његовим речима, каже се у саопштењу, циљ је наставак импресивног раста компаније.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести