АНА И БАСТИЈАН ШВАЈНШТАЈГЕР У КРЧЕДИНУ Ускоро ниче фабрика за прераду јабука?

Ана Ивановић и Бастијан Швајнштајгер су решили да се, након успешних спортских каријера, окрену бизнису.
Инстаграм профил Ана Ивановић
Фото: Инстаграм профил Ана Ивановић

Некада најбоља тенисерка света је јако успешна у свету козметике, а сада јој се у бизнису придружује и Бастијан Швајнштајгер.

Овај складни пар је решио да се придружи Анином оцу Мирославу, који се бави узгојем јабука.

Фото: Youtube Printscreen

"Он је пре осам година купио сто ари плаца у Крчедину, где узгаја воћке, а сада у бизнис улазе Ана и њен муж да би га проширили. Кад је видео предивне брежуљке и терен, а од мештана чуо да воће овде одлично рађа, Мирослав се уопште није двоумио. Одмах је схватио да то може да буде берићетан посао и одлучио је да од мештана купи сто ари плаца. Сада је на том месту никао најсавременији засад са неколико сорти: златни и црвени делишес, грени смит, гама, фуџи и јонапринс. Укратко, прва класа, најкрупније и најсочније јабуке. Његова идеја да подигне модеран воћњак, са комплетном мрежом и модерним системом, реализовала се. Ова инвестиција доноси породици сигуран и дугорочан приход, а сада се у бизнис укључила ћерка Ана са зетом Бастијаном. Њима је то врло занимљиво, нарочито јер Ана и те како води рачуна о исхрани и то је за њу права ствар", рекао је извор за Курир.

Како се наводи, Ана и Бастијан планирају и да отворе фабрику за прераду јабука, а у плану је и изградња хангара из којег ће се ова посластица извозити у Европу.

Kurir.rs/B92.net/Dnevnik.rs

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести