ПОЖУРИТЕ АКО ЈЕ ОВО ПОЗИВ ЗА ВАС Рок за пријаве организација - саветника у пољопривреди истиче 9. фебруара

Рок за подношење пријава на Јавни позив Покрајинског секретаријата за пољопривреду, водопривреду и шумарство за избор овлашћене организације за обуку и усавршавање пољопривредних саветодаваца и пољопривредних произвођача истиче прекосутра, односно закључно 9. фебруара.
poljoprivreda
Фото: pixabay.com

Како се наводи у документу овог Јавног позива, који је расписан 2. фебруара, право да се пријаве на Позив имају организације, које су регистроване у Регистру привредних субјеката за истраживање и експериментални развој у биотехничким наукама, регистроване у Регистру научноистраживачких организација, затим имају стручњаке из свих области пољопривреде са искуством у вршењу саветодавних послова у пољопривреди и најмање пет година искуства у обављању послова едукације у области пољопривреде, као и одговарајуће просторије (објекат), рачунарску и софтверску опрему.

Организација која испуњава услове тражене јавним позивом, наводи се, овластиће се решењем за обављање послова обуке и усавршавања пољопривредних саветодаваца и пољопривредних произвођача на период од 5 година, и исте ће започети по коначности решења.

Позив је отворен за све организације које су заинтересоване за вршење послова из члана 22. Закона о обављању саветодавних и стручних послова у области пољопривреде.

Документ јавног позива објављен је на сајту Покрајинског секретаријата за пољопривреду, водопривреду и шумарство.

 

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести