ДЕТАЉИ ХОРОРА У ОБРЕНОВЦУ Намамио девојку у своју кућу, данима је тукао, живот јој угрожен

Немања Г. (41) ухапшен је под сумњом да је крајем августа намамио А.М. (36), из Земуна, у своју кућу у Баричу и онда је данима малтретирао и толико тукао да су лекари морали да јој изваде слезину.
hapsenje policija Dnevnik
Фото: Dnevnik.rs

Како сазнајемо Немања Г. је несрећну девојку из Земуна упознао преко Фејсбука и након вишедневног дописивања намамио је да дође код њега у Барич.

- Према до сада доступним информацијама када је А. М. дошла код њега он ју је закључао и следећа четири дана држао као роба. Он се најстрашније иживљавао над А.М., а несрећну жену је све време тукао рукама, ногама, гађао је чиме је стигао и на друге начине малтретирао- каже извор informer.rs из истраге и додаје:

- Несрећна жена је у једном трентуку искористила прилику и побегла. Она се вратила кући и ћутала о хорору који је преживела. Када јој је следећег дана позлило мајка је наговорила да оде код лекара и она је одмах по пријему у болницу оперисана, извађена јој је слезина и живот јој је угрожен.

У полицији кажу да је одмах по пријави Немања Г. ухапшен 1. септембра, али да је тврдио да су он и А. М. били у вези и да су се само споречкали.

Ухапшеном Немањи Г. се на терет стављају два кривична дела и то противправно лишење слободе и наношење тешких телесних повреда.

(Informer.rs)

EUR/RSD 117.1933
Најновије вести