„Дневник” на лицу места: Драган Золнајић извршио самоубиство, судбина његове супруге Светлане још неизвесна

Драган Золнајић (53) из Суботице, коме се губио сваки траг 20. новембра, пронађен је у једној кући у насељу Александрово с раном од метка на глави.
zolnajici
Фото: Светлана и Драган Золнајић, фото: Facebook

Он је око 12 часова у тешком здравственом стању пребачен у суботичку болницу, али је и поред вишечасовне борбе лекара да му спасу живот, преминуо.

Инспектори суботичке полиције завршили су око 16.40 часова увиђај на локацији где је Драган себи покушао да одузме живот.

Кућа у којој је пронађен Золнајић, како незванично сазнајемо, припада бившој свекрви његове сестре, и у истом је насељу где је и он живео са супругом. Верује се да је жену убио на другом месту.

Драган је нестао само четири дана након што је пријављен нестанак његове супруге Светлане Золнајић (46). Њих двоје су живели сами у породичној кући у насељу Александрово. Иако су поједини медији јавили да је пронађено тело његове супруге Светлане, „Дневник” незванично сазнаје да се за њом још трага.

Како је „Дневник” писао, све је почело 16. новембра, када је у поподневним сатима Драган схватио да је Светлана нестала. Након три дана нестао је и Драган, а последњи пут виђен је 20. новембра у преподневним сатима.

Он је од зета позајмио аутомобил, а возило је пронађено у селу четири дана након пријављивања његовог нестанка, 24. новембра, на око 500 метара од његове куће, иза забавишта. На аутомобилу је једна гума била испуштена, али не и пробушена.

Како су за медије тада испричали његови најближи, да нешто није у реду, открила је његова и Светланина ћерка, која је из Новог Сада звала на телефон у родној кући, али јој се нико није јављао. Позвала је тетку, рекавши да за сваки случај провери да ли је с Драганом све у реду, када се и сазнало да од њега нема ни трага ни гласа.

Ипак, како је тада потврдила Драганова сестра Наташа, возило је пронађено у Александрову четири дана након пријављивања његовог нестанка. Полиција је тада обавила увиђај, а аутомобил је, додаје она, однет на вештачење.

С. Иршевић

EUR/RSD 117.2710
Најновије вести