Гру задобио прелом кичме, а потом се утопио

БЕОГРАД: Познати репер Далибор Андонов Гру (46) трагично је настрадао у понедељак око 15.20 часова у Земуну, током вожње кајта по Дунаву.
gru
Фото: Youtube Printscreen

Та трагична вест шокирала је и потресла Груову породицу, пријатеље, колеге, фанове…

По речима очевидаца, трагедија се догодила у близини Наутичког клуба „Земун”, када је репер кренуо да спакује своју опрему јер је почело невреме. У једном тренутку јак ветар је повукао његов падобран у ваздух, а Гру, који је био везан за њега, полетео је с њим. Како наводе медији, ветар га је носио великом брзином и више пута га бацио на воду, услед чега је задобио тешке повреде. Његови пријатељи, који су били у чамцу у близини, стигли до њега и извукли тело на обалу.

Убрзо је дошла Хитна помоћ, која је, нажалост, могла само да констатује смрт певача.

По прелиминарним резултатима обдукције, Далибор Андонов Гру настрадао од утапања, а пре тога  је задобио прелом кичме на два места, преноси „pink.rs”.

Гру је иза себе оставио жену Даницу и два малолетна сина.

Груова породица је завијена у црно, чују се јецаји и плач, а певачеви родитељи и родбина су јуче све време била уз његову удовицу и децу, преносе београдски медији.

Далибор Андонов Гру је волео екстремне спортове. Он је једном приликом испричао да је на зимовању 2012. године могао страдати када је са супругом на Алпима решио да се до хотела где је одсео спусти ван стазе.

Ја сам с пар другара кренуо ван стазе, ка једном делу где видљиво нико дуго није пролазио, испричао је тада Гру.

Онда смо, додао је, скапирали зашто нико није пролазио.

Један пријатељ и ја смо се одвојили од групе и завршили смо на некој литици, озбиљној литици с које када се падне, не ломи се рука или нога већ се гине. Богами, два сата је била борба за живот док није дошао хеликоптер са спасиоцима. Кад не размишљам о томе да сам могао да погинем, било је то лепо искуство. Возио сам се хеликоптером на сајли, кад би ми се то иначе десило у животу?, казао је певач.

Далибор Андонов Гру биће сахрањен у четвртак у 14.30 часова на београдском гробљу Орловача.

Н. С. Х.

EUR/RSD 117.5714
Најновије вести