ХОРОР У ПРИЗРЕНУ ЕКСПЛОДИРАЛА РУЧНА БОМБА НА ПИЈАЦИ Деветоро повређених ЗА ОСУМЊИЧЕНИМА СЕ ТРАГА

Пет особа је повређено јутрос у експлозији ручне бомбе на животињској пијаци у Призрену, потврдила је косовска полиција.
najnovija vest 2
Фото: Pixabay.com / dnevnik.rs

Сви повређени су упућени у Хитну помоћ Регионалне болнице Призрен.

Они су превезени у Универзитетски центар Косова, преноси Коха.

Тројица осумњичених су идентификована и полиција трага за њима.

- Данас, 22.11.2023, око 04.50, Полиција је добила информацију о случају повреде на животињској пијаци у Призрену. Према првим информацијама, сумња се да је 9 особа задобило повреде од експлозије ручне бомбе. Сви повређени налазе се у Ургентном центру Регионалне болнице Призрен на лечењу. На лице места изашла је полиција, а обавештен је и старатељски тужилац. На лице места стигла је и регионална истражна јединица Призрена која прикупља доказе и сведочења. Тројица осумњичених су идентификована и за њима полиција трага - рекао је портпарол полиције у региону Призрена Весел Гаши.

Ипак, нешто касније шеф Хитне помоћи у Призрену, Хекуран Вецгисхти, потврдио је за КОХУ да су остала четворица пуштена кући.

- У почетку је дошло девет људи. Онда је дошао још један. Четворица су пуштена, петорица су послата у KKUK јер имају повреде које се не лече у нашој болници - рекао је Вецгисхти.

(Telegraf.rs)

EUR/RSD 117.1154
Најновије вести