КЦВ: Претучени М.М. примљен 24. августа, па отпуштен на кућно лечење

НОВИ САД: Клиничко-болнички центар Војводине саопштио је вечерас да је пацијент М.М (28) кога је брутално у Новом Саду претукао И. К. за којим полиција трага, примљен у ту установу 24. августа, одакле је после указане помоћи отпуштен на кућно лечење.
KCV
Фото: Дневник (В. Фифа)

''''Пацијент, М.М. (28) примљен је у Ургентни центар 24. августа у вечерњим сатима са тешким телесним повредама: преломом подлактице, мултиплим повредама меких ткива главе и лица, грудног коша и карлице. Након хитног, благовремено спроведеног дијагностичког протокола и збрињавања пацијент је након неопходног хоспиталног збрињавања отпуштен на даље кућно лечење'''', речено је из Клиничког центра Војводине за "Блиц".

Директор полиције Владимир Ребић саопштио је раније вечерас да су лекари који су му и указали помоћ обавестили новосадску полицију о пребијању двадесетосмогодишњег младића 24. августа.

"Од тада до данас, у сарадњи са надлежним тужилаштвом, полицијски службеници су предузели све мере и радње у циљу расветљавања свих околности догађаја и идентификовања осумњиченог И. К. (1990)", навео је Ребић у саопштењу за медије.
 

EUR/RSD 117.0769
Најновије вести