Ковачевић: Видео сам човека са пиштољем како ми прилази

АТИНА:  Бивши фудбалски репрезентативац Србије Дарко Ковачевић, који је вечерас упуцан испред куће у летовалишту Глифади недалеко од Атине, дао је изјаву полицији у којој каже да је видео човека који излази из аутомобила са пиштољем и креће ка њему.
darko kovacevic, fss
Фото: Darko Kovačević, foto: FSS

Он је органима реда рекао да је паркирао аутомобил и кренуо ка својој кући када је нападнут, преноси портал зоугла.гр.

"Видео сам цовека како излази из аутомобила са пиштољем и креће ка мени. Инстинктивно сам се бацио у десну страну, када ме је он упуцао, а затим се дао у бег, ушао у возило и нестао у непознатом правцу", рекао је Ковачевић, преноси Блиц.

Како наводи портал зоугла.гр, Ковачевић је погођен најмање једним хицем, на углу улица Елпидос 2 и Посејдон авеније.

Према последњим информацијама из Атине, у току је велика потрага за нападачима. Десетине полицајаца претражује терен у близини Ковачевићевог дома, а како се може видети на снимцима са лица места, ангажовани су и специјални полицијски пси како би се открили трагови нападаца.

Бившег репрезентативца Србије и доскорашњег спортског директора Фудбалског савеза Србије ранили су непознати нападачи који су се налазили у мањем аутомобилу. Хитна помоц је брзо је стигла на лице и одвезла некадашњег нападача Олимпијакоса и репрезентације Југославије и превезла га у оближњу болницу, пренео је "Блиц".

За сада још нема информација о степену повреда.

Како преноси грчка "Прототема", Ковачевић се наводно одмах бацио на земљу, па је претрпео мање повреде.

Према непотврђеним информацијама, вероватно је реч о двојици нападача, који су након напада спалили возило не би ли заварали траг.

Возило је пронађено на 700 метара од места напада.

EUR/RSD 117.4284
Најновије вести