Марјановић стигао на припремно рочиште пред суђење

БЕОГРАД: Зоран Марјановић стигао је у Виши суд у Београду где данас треба да му се одржи припремно рочиште пред почетак суђења поводом оптужби да је убио супругу Јелену 2. априла 2016. године у Борчи.
zoran marjanovic youtube
Фото: Youtube Printscreen

Марјановић је у суд дошао у пратњи својих адвоката. Рочиште је померено са 11 на 12 сати на молбу једног од његова четири браниоца.

Сходно закону, рочиште ће бити затворено за јавност и њему ће моћи да присуствују само странке у поступку.

Суд ће утврђивати који ће се докази тужилаштва и одбране изводити током предстојећег суђења, а оптужени Марјановић ће се кратко изјаснити о кривици.

По окончању рочишта суд ће заказати почетак суђења, којем ће јавност моћи да присуствује, а Марјановић детаљно да изнесе одбрану.

Он иначе од почетка поступка негира да је убио супругу, која се бавила певањем народне музике.

Марјановић је пре почетка суђења изјавио да је спреман.

„Апсолутно сам спреман за то дугоишчекивано суђење јер на том месту моји браниоци и ја бранимо истину. А где се истина брани нема места за страх! Ако треба, у тој истој борби ушао бих у огњену пећ. Посебно ми је драго што ће јавност бити упућена у све детаље везане за овај случај и самим тим ће формирати праву слику о наметању лажне кривице и прогону моје породице и мене. А ко невине гони, тај злочинце штити. Што се самог исхода тиче, биће онако како бог заповеда“, рекао је Зоран, преноси Курир.

Танјуг, Курир

EUR/RSD 117.5790
Најновије вести