МЕШТАНИ ЗЛОТА КРЕЋУ У ПОТРАГУ за телом мале Данке! Заменик градоначелника Бора поручио: Нека свако ДЕТАЉНО ПРЕГЛЕДА своје двориште

Заменик градоначелника Бора, Миливоје Јаношевић, који је иначе житељ Злота, у Месној заједници је организовао скуп са свим мештанима везано за последња дешавања у вези монструозног убиства Данке Илић (2).
d
Фото: MUP Srbije/Tanjug: Vladimir Šporčić

Будући да су првоосумњичени Дејан Драгијевиц и његов отац у притвору због признања убиства и саучесништа у убиству, Јаношевић је захтевао да сваки мештанин детаљно прегледа своје двориште и замолио све житеље Злота да у наредном периоду не организују никакве скупове, дешавања и весеља док се не пронађе тело девојчице.

Иначе, како је рекао и градоначелник Алексадар Милекић на недавној конференцији за новинаре, док се не нађе тело, градска управа и полицијска управа Бор радиће на томе да помогне у проналаску, а уколико се пронађе тело мале Данке, све је спремно да се прогласи дан жалости.

На расветљавању случаја убиства Данке Илић (2) из Бора, полиција ради већ 20 дана. Девојчица је нестала 26. марта у Бањском Пољу, а како се верује, истог дана је и убијена, а за њено убиство ссу осумњичени радници ЈКП "Водовода" Дејан Драгијевић и Срђан Јанковић.

Полиција свакодневно детаљно претреса сваки део Бањског поља и околине.

Дневник/Телеграф

EUR/RSD 117.1154
Најновије вести