МУП: Украо аутомобил, полицији показао украдени турски пасош

БЕОГРАД: Припадници Министарства унутрашњих послова у Београду ефикасном акцијом ухапсили су М. Д. (1998) из Смедерева због постојања основа сумње да је извршио више кривичних дела, а приликом легитимисања он је полицајцима дао украден турски пасош.
hapsenje, tanjug mup
Фото: Tanjug/MUP, ilustracija
Он се терети да је 26. и 27. јула на територији Савског венца, Новог Београда, Старог града и Смедерева искористио непажњу возача који су оставили кључеве у аутомобилима, стартовао возила и одвозио се до одређених локација где је те аутомобиле остављао, саопштио је МУП.
Како се сумња, он је у једном београдском хотелу украо две торбе са личним стварима оштећених, лаптоп и кључеве аутомобила који се налазио на паркингу хотела, а којим се одвезао на територију Лазаревца где је изазвао саобраћајну незгоду, а потом побегао напустивши возило.
Хитром реакцијом полиција га је пронашла у непосредној близини, а приликом легитимисања он је на увид полицајцима дао украден турски пасош, додаје се.
Осумњиченом је одређено задржавање до 48 часова и он ће, уз кривичну пријаву, бити приведен Првом основном јавном тужилаштву у Београду.
EUR/RSD 117.5784
Најновије вести