МУШКАРАЦ СНИМЉЕН КАКО НА ТЕЛЕПУ РАЗБИЈА АУТОМОБИЛ Комшије пробудила ужасна бука (ВИДЕО)

Ударци, звуци распрскавања стакла у глуво доба ноћи пробудили су Новосађане који живе на Телепу. Мушкарац са тешким предметом у рукама, иживљавао се над паркираним аутомобилом.
policija
Фото: pixabay.com

"Непознати мушкарац вандализовао је аутомобил на Телепу у Морнарској улици. Према речима читаоца, све се одиграло у три сата иза поноћи испред једног од стамбених објеката", наводи се уз снимак.

Како наводи један мушкарац у коментарима, возило припада његовој фирми и на то место, испред једне напуштене куће, га паркира већ три године.

"Дошли смо сутра ујутру и звали полицију, возило се паркира већ 3 године на то исто место, испред једне напуштене куће у којој се тај човек уселио и утриповао да је његова, изашао у два ујутру и почео да лупа по колима, Били смо са полицијом на вратима и он каже да је он разбио и да на себи нема ништа и да не губимо време и новац на тужбу и адвоката. Када га је полиција питала чија је то кућа он каже не зна, али хоће да је мало уреди, полицаја каже да га тужимо и оставила га је и даље у тој туђој напуштеној куци, тако да ће бити још снимака", наводи се у коментару.

Telegraf

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NS Uživo (@nsuzivo.rs)

EUR/RSD 117.0672
Најновије вести