НА ЛИЦУ МЕСТА Тврди да се муж сам убо у груди и легао да спава

ЖАБАЉ: Припадници Министарства унутрашњих послова у Новом Саду ухапсили су Јелену И. (38) из Госпођинаца, код Жабља, због постојања основа сумње да је учинила кривично дело тешко убиство, саопштила је јуче новосадска Полицијска управа.
1
Фото: Dnevnik.rs

Она се терети да је, у ноћи између 14. и 15. октобра, у породичној кући, ножем убола у груди невенчаног супруга (48) који је преминуо од последица рањавања.

Према нашим сазнањима, полиција је у понедељак ујутро у породичној кући у Госпођинцима пронашла беживотно тело Бранислава Ђ. (48). Његова невечна супруга је тог јутра, око шест сати, позвала полицију, тврдећи да јој је муж преминуо у сну, након што је сам себи претходно нанео убодну рану.

Мештани Госпођинаца кажу да се проблематични пар доселио из Новог Сада у то село пре две-три године, када им је мајка сада покојног Бранислава овде купила кућу, јер су, наводно, правили проблеме и у граду. Госпођинчани их нису најбоље познавали, коментаришу да нису имали много дрштва, а Јелену су виђали углавном када шета пса по улицама.

То мирно мало село у Бачкој уздрмао је овај догађај, сви причају цео дан о томе и испитују једни друге о новим сазнањима о убиству, али нису изненађени актерима јер им је свима добро познато да су били проблематични откад су се доселили у Госпођинце.

Комшије кажу да често нису могли да спавају од буке током њихових свађа, а мештани причају да су се свађали кад год су их видели.

Незванично сазнајемо да је осумњичена Јелена била у кућном притвору с наногицом након изласка из затвора, а круже приче по селу да су стално били под дејством алкохола и наркотика.

Нису имали заједничке деце, а Бранислав, наводно, има сина из првог брака који не живи с њим, причају комшије.

Ј. И. је одређено задржавање до 48 сати, по одобрењу јавног тужиоца коме ће, уз кривичну пријаву,  бити доведена на саслушање, додаје се у саопштењу.    

Текст и фото: М. Рашић

Milena
17.10.2018 • 14:47
ona je iz NS samo je tamo živela, kao i pokojnik
EUR/RSD 117.3739
Најновије вести