НЕЗАПАМЋЕНА ТРАГЕДИЈА Отац камионом НЕСРЕЋНИМ СЛУЧАЈЕМ прегазио петогодишњег сина! Лекари могли само да констатују смрт дечака

Незапамћена трагедија догодила се у Горњим Карајзовцима код Градишке где је петогодишњака, несрећним случајем, прегазио камион којим је управљао његов 39-годишњи отац.
najnovija vest33
Фото: pixabay.com/dnevnik.rs

Несрећа се догодила око 11 часова у дворишту њихове куће у месту Горњи Карајзовци. Дечак је одмах превезен у дежурну амбуланту у Новој Тополи, али су лекари нажалост само могли да констатују смрт.

- У дворишту породичне куће је, услед кретања теретног возила 'мерцедес', којим је управљао 39-годишњак, смртно страдало малолетно дете - наводе у Окружном јавном тужилаштву у Бањалуци.

Додају да су увиђај на лицу места извршили полицијски службеници ПУ Градишка и окружни јавни тужилац Биљана Јанковић која је наложила да се предузму све истражне мере и радње на утврђивању околности под којима је дечак страдао.

- Наложена је обдукција тела која ће бити извршена у Заводу за судску медицину Републике Српске - наводе у ОЈТ Бањалука.

Дневник/Информер

EUR/RSD 117.1277
Најновије вести