Оптужница Темеринцу за убиство супруге чека потврду

Бела К. (67) из Темерина, који се сумњичи за убиство супруге, и даље остаје иза решетака јер му је поново продужен притвор који може да траје до 20. окробра, сазнаје “Дневник”.
pravda
Фото: pixabay.com

За ово кривично дело, против осумњиченог је подигнута оптужница која још увек није потврђена.

Бела К. је, подсетимо, ухапшен почетком фебруара у породичној кући због сумње да је усмртио супругу Гизелу К. (64) и од тада се налази иза решетака. Њему је након хапшења одређен притвор како не би могао боравком на слободи да омета поступак утицајем на сведоке и због узнемирења јавности.

Према незваничним сазнањима, Бела К. је приликом саслушања негирао извршење кривичног дела.

Стравична трагедија догодила се 2. фебруара, након свађе супружника, у породичној кући Беле и Гизеле К. у Темерину, у Пролетерској улици број 12. У једном тренутку Бела, који је био у алкохолисаном стању, насрнуо је на Гизелу, ударајући је рукама и ногама по глави и телу, а потом је, како се претпоставља, задавио. Он је ухапшен истог дана у вечерњим сатима због постојања основа сумње да је учинио кривично дело убиство.

Како су након злочина испричале комшије за наш лист, за немили догађај се сазнало након што је Бела позвао ћерке и рекао им да мами није добро.

- Чуо сам да је звао децу и рекао им да Гизи није добро. Не знам која је прва дошла, али одмах су позвали Хитну помоћ јер је Гизела била без свести – испричао је дан након злочина један од комшија репортеру „Дневника“.

Међутим, када је екипа Хитне помоћи дошла на лице места, могла је само да констатује смрт јер су на телу несрећне жене биле видљиве бројне повреде. Одмах је обавештена полиција, тело је послато на обдукцију, како би се утврдио тачан узрок смрти, а њеном супругу су стављене лисице на руке.

По речима житеља Пролетерске улице, несрећна жена је неколико пута одлазила од њега, али му се, како кажу, увек и враћала.     

Д. Н.

EUR/RSD 117.5777
Најновије вести