Осумњичени за троструко убиство и даље у бекству

Полиција и даље интензивно трага за Гораном Јанковићем (37), осумњиченим за троструко убиство, чији је бруталан злочин шокирао не само Новосађане, него и целу Србију.
1
Фото: Кућа осумњиченог

Према досадашњим подацима до којих је дошла полиција, он је у петак ујутру, нешто после седам часова, у породичној кући на Телепу, у Улици Петефи Шандора 156 б, тупим предметом убио своју супругу Мирјану (31), и њене родитеље Бранислава (63) и Наду (57) Пајић.

Како се репортер “Дневника” уверио на лицу места, у дом Пајића и јуче су долазили родбина и пријатељи како би изјавили саучешће. Још увек у неверици кажу да не могу да верују каква је породична трагедија задесила ову честиту и поштену породицу. 

- Млађа још увек није свестан шта се догодило и није спреман да прича за медије. Разумите нас - каже његов таст додајући да не знају ни када ће бити сахрана јер се тела још увек налазе на обдукцији.

Према сазнањима “Дневника”, малолетни дечаци који су на суров и бруталан начин, у једном дану, остали без мајке, баке и деде, налазе се код ујака.

Убијена Мирјана је, пре само две недеље, пријавила супруга због насиља у породици и тада му је одређена забрана приласка. Осим тога имао је и пријаву због нелегалног држања оружја. 

Полиција због потраге за осумњиченим за троструко убиство држи под појачаним надзором све излазе из града, а патроле константно обилазе места у ближој и даљој околини улице у којој се догодио злочин.

У кафани “Сунрисе”, у Улици Браће Дроњак 12, коју је држала покојна Нада, мук и неверица. Стални гости са сузама у очима кажу да имају само речи хвале и за њу и за њеног супруга Бранка.

- То је једна предивна жена. Знамо се већ 20 година и никада није причала да је имала неких проблема. Увек весела и расположена, рада да помогне свакоме ко наиђе. Једном речју Мајка Тереза - каже Живко Шолак и додаје да га је ова трагедија погодила као да је изгубио своје најрођеније. - Требала је у петак да дође ујутру да мења једну од конобарица која је требала да иде код лекара, међутим нису се ни она, ни Бранко јављали на телефон. Нико није могао да предпостави да се на јављају јер их је задесила оваква трагедија - кажу гости кафане. Осим ове кафане, Нада је држала још једну у Футогу, а покојни Бранко је био задужен за набавку.
 

EUR/RSD 117.5291
Најновије вести