Осумњиченој притвор до 30 дана због покушаја убиства у Петроварадину

Осумњиченој за покушај убиства С. В. (33), након саслушања у Вишем јавном тужилаштву у Новом Саду, судија за претходни поступак одредио је притвор до 30 дана. Та мера јој је изречена да боравком на слободи не би могла утицати на сведоке.
hapsenje
Фото: Tanjug/MUP, ilustracija

С. В. се сумњичи да је 23. маја око пола седам ујутру у Петроварадину, у Улици Владислава Петковића Диса 3, нанела тешке телесне повреде Д. Д. (54).

Они су заједно у били у изласку и пили алкохол, а након тога дошли у кућу Д. Д., где су се, наводно, посвађали. У једном тренутку С. В. је дограбила кухињски нож и убола више пута Д. Д. у леђа. Он је с тешким повредама одмах пребачен у Ургентни центар Клиничког центра Војводине у Новом Саду.

То је други случај покушаја убиства кухињским ножем у Петроварадину за мање од месеца до којег је дошло након конзумирања алкохола.

Подсетимо, Лазар Ј. (47) из Беле Цркве ухапшен је због сумње да је у кући у Мажуранићевој улици 42 у Петроварадину покушао да убије Веселина Y. (58) с којим је заједно пио у ноћи између 28. и 29. априла.

Они су се посвађали око петнаест до два ујутру, да би у једном тренутку Веселин Y. оклагијом напао и више пута ударио Лазара Ј., који је потегао кухињски нож и задао више убода Велесину Y. у стомак и груди.

С. В. се сумњичи да је 23. маја око пола седам ујутру у Петроварадину, у Улици Владислава Петковића Диса 3, нанела тешке телесне повреде Д. Д. (54)

Екипа Хитне помоћи интервенисала је у 1.49 час, где је на лицу места затекла теже повређену двојицу мушкараца, који су пребачени на хирургију Ургентног центра.

Како смо већ писали, обојица мушкараца су у току сукоба била под видним дејством алкохола.

Лазару Ј. (47) из Беле Цркве је одређен притвор до 30 дана.

Д. Н.

EUR/RSD 117.5929
Најновије вести