Пожар прогутао напуштену кућу, ватрогасци спасавали бескућнике

НОВИ САД: Пожар је избио ноћас око 1 сат иза поноћи, у једном од напуштених објеката у дворишту стамбене зграде у новосадској Улици Јована Суботића.
2
Фото: Dnevnik.rs

У оронулом објекту су боравила три бескућника, а ватра је брзо захватила целу кућу. Како сазнајемо, двојица од њих су се безбедно евакуисала, док је трећи скочио са прозора и остао заробљен у суседном дворишту.

Портал 192.рс преноси да су полиција, ватрогасци и хитна помоћ дошли до лица О. С, које је искочило кроз прозор бежећи од пожара. Он је задобило повреде приликом бекства од пламена и налазио се на неприступачном месту, па се до њега морало стићи кроз двориште гимназије у Његошевој улици које је било закључано. Полиција је уз помоћ грађана успела да дође до О. С. и да га преда хитној помоћи, пише на овом порталу; при чему се наводи и да је реч о старијој особи.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

На терен је изашао већи број ватрогасних возила, као и екипе Хитне попмоћи. Стамбена зграда која је наслоњена на изгорелу кућу је из предострожности евакуисана током интервенције ватрогасаца, али се све срећно завршило и нико од њених станара није повређен; нити се пожар проширио даље од запаљене куће.

Е. Д.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

srbo
14.01.2022 • 08:57
Objekat napušten i kako biva pod zaštitom,hoće li sad dobiti vlasnika?
EUR/RSD 117.3374
Најновије вести