ПРЕКИНУТО СУЂЕЊЕ МИРОСЛАВУ АЛЕКСИЋУ Нова драма током сведочења Милене Радуловић

У Вишем суду у Београду данас је настављено суђење професору глуме Мирославу Мики Алексићу, а глумица Милена Радуловић сведочила је у порступку који се води против њега.
miroslav mika aleksic, YT printscreen
Фото: Youtube Printscreen

Милена Радуловић на почетку суђења рекла је да остаје у потпуности при свом исказу, а право да јој постави питања први је добио Алелсићев бранилац Зоран Јаковљевић. Међутим, због његовог начина испитивања и непримереног понашања у судници судија га је прекинуо и направио паузу уз упозорење Јаковљевићу да ће бити најстроже кажњен.

Јаковљевић је испитивао Милену Радуловић, шта је по занимању, да ли је радила сценарио за серију, с ким је све разговарала пре него што је пријавила Алексића, али и да ли је тачно да је више пута планирала да се суочи са њим али да му ништа никада није рекла.

- Више пута сам га током тих радњи молила да престане и да то не тади. Нисмо разговарали, касније када сам га силом прилике сретала, желела сам само да побегнем - рекла је она.

Како је навела, зна да је било далеко висе жртава него што је наведено у оптужници, али да неке из својих разлога нису желеле да говоре.

- Када ме је позвала Ј. знала сам да постоји још девојчица, обећала сам јој да ће она бити последња. Када смо се окупиле, сва деца жртве овог човека, рекла сам да ја више не могу да ћутим и да се осецам кривом јер ћутим, а он наставља у све горем замаху, тада сам одлучила да га пријавим - рекла је глумица и поновила да је Алексић то чинио многим девојкама.

Подсетимо, Милени је по доласку у Палату правде подршку пружао, држећи је за руку док су улазили, њен дечко, певач Београдског синдиката Огњен Јанковић, а суђењу присуствује и глумац Милан Марић, као подршка колегиници.

(Kurir.rs)

EUR/RSD 117.1769
Најновије вести