ПРОНАЂЕНО ТЕЛО СРБИНА У БЕЧУ: Унакажен, одсечених прстију, исечених тетоважа

Унакажено тело мушкарца, без прстију, за кога аустријаска полиција сумња да је српски држављанин, пронађено је јуче у стану у коме је узгајана марихуана у Бечу.
najnovija vest, rotacija, policija Pixabay
Фото: pixabay.com / dnevnik.rs

Леш у поодмаклој фази распадања су пронашли припадници Одељења за борбу против наркотика у бечком Отакрингу током операције откривања и проналажења лабораторије за производњу канабиса.

Како преносе аустријски медији ово је требало да буде обична операција за истражитеље дроге из бечке државне криминалистичке полиције, али се, приликом упада у стан и открића леша, ситуација променилка и у истрагу је укључено и одељење за убиства.

Тело мушкарца је пронађено у кади, а поред је била и столица на којој је несрећник највероватније мучен, јер иако је леш почео да се расапда видљиве су бројне повреде.

Убице су хтеле и да сакрију идентитет жртве, збг чега му је лице толико унакажено и исечено, а видљиво је да су уклоњени и неки делови коже где су највероватније биле тетоваже које би помогле у идентификацији, такође одсечни су му и сви прсти па није могуће утврђивање идентитета помоћи отисака.

- Начин егзекуције, али и отежавање иднетификације указује на балканску мафију - рекли су истражитељи за локалне медије и додали:

- Идентитет мртвог човека тренутно није могуће утврдити, али ДНК ће помоћи у томе. Претпоставља се да је убијени српски држављанин, јер према информацијама добијеним од станара зграде постоје озбиљне индиције за то.

Пинк.рс

EUR/RSD 117.1544
Најновије вести