ПУЦЊАВА У СРЕМСКОЈ КАМЕНИЦИ Тинејџер пронађен с раном у глави ЛЕКАРИ МУ СЕ БОРЕ ЗА ЖИВОТ

Како сазнаје Дневник у Сремској Каменици, на углу Угао Нове 12 и Јабланове код фирме Symphony, код Видиковца, поред пута, јутрос у 4.54 часова пронађен је младић без свести.
poslednja vest
Фото: Dnevnik.rs

Младић, 2004. годиште, нађен је на плочнику с раном од метка у глави.

Како је за Дневник потврдио портпарол Хитне помоћи др Зоран Круљ, младић је превезен у Ургентни центар без свести, интубиран је и хемодинамски нестабилан.

Обавештена је полиција која је изашла на место догађаја и врши увиђај.

Према незваничним информацијама, у питању је покушај самоубиства.

- У Ургентни центар Клиничког центра Војводине  примљен је пацијент С. Н. 2004. годиште, који је довезен колима Службе хитне помоћи с прострелном раном главе, у тешком општем стању.- - кажу за наш лист у ПР служби КЦВ.

акон спроведеног дијагностичког протокола примљен је на Клинику за анестезију и интензивну терапију. Актуелно је критичног општег здравственог стања, животно угрожен. Спроводе се мере интензивног лечења – речено је Дневнику.

- У Ургентни центар Клиничког центра Војводине  примљен је пацијент С. Н. 2004. годиште, који је довезен колима Службе хитне помоћи с прострелном раном главе, у тешком општем стању.- - кажу за наш лист у ПР служби КЦВ. -Након спроведеног дијагностичког протокола примљен је на Клинику за анестезију и интензивну терапију. Актуелно је критичног општег здравственог стања, животно угрожен. Спроводе се мере интензивног лечења – речено је Дневнику из Клиничког центра.

Ускоро опширније.

Д. Н.

EUR/RSD 117.1804
Најновије вести