Стефановић: Случај убијене певачице полако добија епилог

БЕОГРАД: Случај убиства певачице Јелене Марјановић полако добија свој епилог, моћи ће да се иде на суђење, које ће донети правду, изјавио је данас министар унутрашњих послова Небојша Стефановић. 
MInistar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović Foto: Tanjug
Фото: Tanjug

"Што се тог случаја тиче, полиција је свој део посла урадила и ми спроводимо све што је потребно, по захтевима Вишег тужиоца у Београду. Да ли ће бити нових осумњичених за различита дела везана за овај случај, не могу то да вам кажем, о томе ће одлучити Тужилаштво, када сагледа све доказе", рекао је Стефановић новинарима.
Важно је, подвлачи министар, да грађани схвате да је то био врло комплексан случај, да зна да је "људима деловало да је трајало дуго", али наглашава да би много опасније било да се "радило на брзину" и да на крају, "због недовољно добро прикупљених доказа, добијемо ослобађајућу пресуду".
"Онда то свакако није правда за убијену Јелену, која је заслужила у најмању руку, после тако мучног убиства да добије неки вид правде, она и људи из њене породице, да се види да су они који су починили убиство добили заслужене казне", рекао је Стефановић.
Оно што јесте добро, подвлачи он, тај случај полако добија свој епилог, односно да ће моћи да се иде на суђење, које ће, нада се министар, донети правду.

Slada
15.02.2018 • 00:34
Dugo je trajalo jer je stvarno slucaj komplikovan....vise mozgova isplaniralo do tancine ubojstvo zatim ocistili dokaze pa navodili vjesto istragu u krivom smjeru.Da ih nisu prisluskivali mozda nikad ne bi ni rijesili slucaj jer zaista tesko rekonstruirati ovaku opaku i bolesnu pricu.To sve napraviti i onda toliko se izlagati medijima i uporno bestidno lagati!Tesko zamislivo da postoji ovakva vrsta ljudi!
Sanja
16.02.2018 • 20:24
Tuzno, ovakav komentar. Nek vam bude Bog na pomoci.
Sanja
16.02.2018 • 20:29
Gospodine Stefanovic,
Zaista se nadam da radite na boljem radu, policiji, tuzilastva.....Ocekujemo i da se oobrinete o zastiti vasih stanovnika. U vezi ovog slucaja dopusteno je da se jedna porodica totalno nisti...Roditeljima se oduzimaju deca.......Sta se to dogadjda sa Srpskim pravosudjem?
EUR/RSD 117.2933
Најновије вести