Црни викенд у Суботици: У две саобраћајне незгоде погинуле две особе

Црни викенд у Суботици - у две саобраћајне несреће за непуних осам часова изгубљена су два живота.
saobracajna nesreca policija
Фото: Tanjug (O. Toskić, arhiva)

У ноћи између суботе и недеље погинуо је Жарко Б. (33) из Бајмока. У Суботичкој полицији кажу да се још увек утврђују разлози због којих је дошло до несреће у околини Бајмока, села недалеко од Суботице. Ж.Б. је управљао возилом марке "алфа ромео" и кретао се из Бајмока ка Сомбору када је из непознатих разлога слетео с пута, ауто се преврнуо, а он је погинуо на лицу места. Услед јаког удара возило је скроз уништено, а на лице места поред полиције изашли су и ватрогасци који су извадили тело погинулог.

Становници Бајмока су у шоку. Кажу да је настрадали младић познат у селу као добар дечко, да је ожењен и да има сина. У коментарима на суботичком порталу пријатељи су изразили саучешће и писали поруке попут: “Жаре, легендо фалићеш нам”, “Био си одличан колега”……

У Основном јавном тужилаштву Суботице кажу да је погинули био сам у возилу и да је из непознатих разлога изгубио контролу над возилом и преминуо на лицу места.

“Издате су све наредбе вазане за возило и преминуло лице од стране заменика ОЈТ”, речено нам је у Основном јавном тужилаштву.

Друга саобраћајна несрећа догодила се око 11 часова код Малог Иђоша у којој је у којој је погинула Оливера Милановић (62). На аутопуту из правца Новог Сада ка Хоргошу кретало се возило крагујевачких регистарских ознака у којем је била породица Милановић. Возио је супруг погинуле жене - Зоран, а на месту сувозача би је син Марко, док је Оливера седела на задњем седишту. Верује се да погинула није била везана у тренутку када се догодила саобраћајна несрећа, односно када је из неутврђених разлога возач изгубио контролу над аутомобилом и који је затим слетео с пута.

“Услед удара и превртања жена је излетела из аутомобила и на лицу места погинула. Син који је био на месту сувозача задобио је лаке телесне повреде, док је возач само угруван. Издате су све наредбе вазане за возило и преминуло лице од стране заменика ОЈТ”, додају у Основном јавном тужилаштву.

Увиђај је обавила полиција и заменица Основног јавног тужилаштва у Суботици. Истраге су у току.

Сандра Иршевић

EUR/RSD 117.5662
Најновије вести