У Атини убијена два припадника шкаљарског клана (видео)

БЕОГРАД/АТИНА: У главном граду Грчке, Атини, вечерас су убијени Игор Дедовић и Стефан Стаматовић, за које се верује да су високо позиционирани припадници црногорског криминалног шкаљарског клана, сазнаје Танјуг.
skaljarci
Фото: Youtube Printscreen

Они су убијени у препуном ресторану у атинском кварту Вари.

У ликвидацији је учествовало четворо маскираних нападача (имали су капуљаче), и нису марили за то што су у тренутку напада за столом седела три малишана узраста од 6 до 10 година.

Након крвавог пира, нападачи су мирно изашли из ресторана, сели у аутомобил и побегли у непознатом правцу.

Како јављају медији, један мушкарац издахнуо је непосредно након рањавања, и то на столици у ресторану, а други по пријему у болницу.

Једна жена повређена је у ногу, вероватно од рикошета и претпоставља се да је реч о супрузи једног од убијених шкаљараца. Због шока које је доживело услед хладнокрвног убиства пред својим очима, једном детету пружена је психолошка помоћ. На лицу места пронађене су чауре калибра 9мм, и то из два различита пиштоља.

Према званичним информацијама Црне Горе, Дедовић је био осумњичен као саучесник за покушај убиства двојице Которана, заједно са Јованом Вукотићем, шефом шкаљарског клана, који у притвору у Београду чека на изручење Црној Гори.

EUR/RSD 117.5492
Најновије вести