У КИКИНДСКОМ МИКРОНАСЕЉУ Маскиран, сатаром опљачкао пошту

КИКИНДА: Непознати маскирани разбојник с фантомком на глави јуче је усред бела дана, око 13.20 сати, опљачкао пошту у Микронасељу у Кикинди.
1
Фото: РТВ Рубин

На запрепашћење службенице, у пошту је бануо маскирани мушкарац са сатаром у руци. Одмах по обављеној пљачки, разбојник је утекао, службеница поште је позвала полицију, која интензивно трага за починиоцем.

Како сазнајемо, разбојник је био обучен у црну одећу и на глави је имао фантомку. Испред службенице се нашао висок и слаб маскирани мушкарац и затражио да му преда новац.

Уплашена службеница га је послушала, међутим, разбојнику није предала сав новац који се нашао у каси. Но, није познато колико је новца однео маскирани пљачкаш.

– Све се десило веома брзо. Разбојник није вређао службеницу поште, нити је покушао да је повреди – сазнајемо од извора из истраге.

Филијала поште у Микронасељу, највећем градском насељу у Кикинди, ради од седам до 14 сати, а у тренутку пљачке у пошти је била само једна службеница.

То није једина пљачка филијале поште која се десила у Кикинди. Почетком фебруара прошле године тројица маскираних разбојника од службенице филијале поште у Улици Жарка Зрењанина опљачкали су око 390.000 динара, а тада се једном од разбојника, који је имао мачету у руци, супротставио храбри Кикинђанин који је завршио Криминалистичко-полицијску академију, али не ради у полицији.    

М. Мр.

EUR/RSD 117.4680
Најновије вести